stara-strelnice-home-logo  stara-strelnice-ceskystara-strelnice-englishstara-strelnice-deutch
stara-strelnice-logo-erb stara-strelnice-welcome
image
stara-strelnice-o-nas
stara-strelnice-fotogalerie
stara-strelnice-sluzby
stara-strelnice-menu
stara-strelnice-rezervace
stara-strelnice-info
banner-top
stara-strelnice-novinky
stara-strelnice-terc
- - -
- - -
 
veškerá práva vyhrazena © Stará Střelnice
design & power | Max Portman

 
- - - -

Akce a novinky
line-A

Minigolf na Staré střelnici

Máme pro Vás novinku a naši specialitu pro zábavu a soutěžení celé rodiny, přátel , kohokoliv bez rozdílu věku. Od 1.4.2016 jsme otevřeli nové 18ti jamkové minigolfové hřiště. Těšíme se na Vás a přijďte si jej vyzkoušet.

Objednávky jsou možné na emailu Staré střelnice, nebo telefonicky » kontakty.

stara-strelnice-mapa
Stará Střelnice - otevirací doba
 
- - - - - -
 

CO VÁS ČEKÁ...
Restaurace je vybavena nejmodernější kuchyní
a na malém prostoru umíme vykouzlit spoustu lahodných překvapení pro Vás. Naši kuchaři Vám rádi připraví širokou nabídku jídel z kvalitních
a čerstvých surovin. Ke kávě či čaji si můžete objednat některý z našich domácích dezertů. Restaurace má kapacitu cca 50 míst
a je výhradně nekuřácká. Je vhodná pro rodiny
s dětmi, rodinné oslavy, firemní večírky a posezení s přáteli.
Doufáme, že v naší restauraci budete spokojeni
a budete se rádi vracet.
Přejeme vám příjemné posezení a dobrou chuť!

Deník českého poselstva ku králi francozskému
Chválili i mlsní Vlachové a Francouzové s jazýčkem labužnickým kuchyni českou. Pan Albrecht Kostka pozval roku 1464 k obědu radu vévody Mediolanského a některé staršie toho města Avevilla ( Aquileje ).
Podivili se tedy Vlachové labužníci, že Čechové tak pěkně a slušně se mají v krmiech.

Dr. Jiří Simoni 1895
Že pokrmem a nápojem žijeme, každý ví, ale málo komu známo jest, co má jísti a jak se to má díti; vědí-li to lidé, nečiní toho, alespoň ne rádi a dobrovolně.

PTÁKY STŘEPANÉ  - staročeský recept ze začátku 16. století 
Ptáky upec. Usmaž jablek, mandlú řezaných, řeckého vína (rozinek), okořeň a střepaj na horké míse. A daj ty ptáky do toho, bude jako by s cibulí pečeně byla.